Naar hoofdinhoud

Medisch Maatschappelijk Werk

Welkom bij Medisch Maatschappelijk Werk

De afdeling medisch maatschappelijk werk maakt, samen met de afdelingen fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek en logopedie deel uit van de afdeling revalidatie binnen het Saxenburgh Medisch Centrum.

Ziekte, ziekenhuisopname of een medische behandeling en de gevolgen daarvan, kunnen als ingrijpend worden ervaren. Er kunnen gevoelens naar boven komen van boosheid, angst en onzekerheid en/of verdriet. De ziekte, opname en/of medische behandeling kunnen zorgen voor veranderingen in uw dagelijkse leven en verandering voor de toekomst. U kunt met uw zorgen en vragen terecht bij het medisch maatschappelijk werk.

Tijdens uw opname

Tijdens uw opname in het ziekenhuis kunt u ziekte, ziekenhuisopname of een medische behandeling en de gevolgen daarvan, als ingrijpend ervaren. Er kunnen gevoelens naar boven komen van boosheid, angst en onzekerheid en/of verdriet. De ziekte, opname en/of medische behandeling kunnen zorgen voor veranderingen in uw dagelijkse leven en verandering voor de toekomst. Tijdens de ziekenhuisopname kunt u met uw zorgen en vragen terecht bij het medisch maatschappelijk werk.