Voorzieningen

Restaurant Brasserie Santé

Bezoekers en patiënten zijn van harte welkom in Brasserie Santé. Er wordt gewerkt met een zelfbedieningssysteem, waardoor u 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht kunt voor verschillende warme en koude producten. Betaling geschiedt per pin.

Winkel ziekenhuis

In de hal bij de receptie vindt u het winkeltje van het ziekenhuis. Naast koffie, thee, frisdrank, broodjes en kleine snacks kunt u kunt hier dagbladen, tijdschriften, bloemen, snoep, toiletartikelen, fruit, speelgoed en kaarten kopen. Het winkeltje is op maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 – 20.30 uur en zaterdag en zondag geopend van 10.15 – 12.00 uur en 14.30 – 20.30 uur.

Parkeren

Bij het Röpcke-Zweers Ziekenhuis is gelegenheid tot parkeren. Er zijn Kiss&Ride plekken beschikbaar. Daarbuiten geldt betaald parkeren op een met slagbomen afgesloten parkeerterrein. De flyer aan de rechterkant geeft u meer informatie.

Rolstoelen

In de centrale hal tegenover de receptie zijn rolstoelen aanwezig voor mensen die moeilijk ter been zijn. U heeft een muntstuk van een euro nodig om de rolstoel van het slot te halen. Die krijgt u na inlevering van uw rolstoel terug.

Gebruik vergaderzalen

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis beschikt over meerdere vergaderzalen. Het is mogelijk om tegen betaling een vergaderzaal met benodigdheden te reserveren. Dit kan zijn catering naar keuze of audiovisuele middelen (beamer, laptop, overheadprojector of flipover). Neemt u hiervoor contact op met het Facilitair Servicepunt 0523 - 27 66 00.

Bekijk de folder Uw verblijf in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis voor meer informatie.