Naar hoofdinhoud

Saxenburgh Medisch Centrum

Welkom in het Saxenburgh Medisch Centrum

U brengt een bezoek aan het Saxenburgh Medisch Centrum. Dit kan zijn voor een afspraak, om iemand op te halen of te brengen of een patiënt te bezoeken.
Wij staan graag voor u klaar.

Incheck- en aanmeldzuilen

Incheckzuil Saxenburgh Medisch Centrum

U heeft een afspraak in het Saxenburgh Medisch Centrum. Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee (paspoort, rijbewijs, ID-kaart of vreemdelingenkaart) om te bewijzen wie u bent. Hiermee meldt u zich aan bij de incheckzuil bij de ingang. Na inchecken ontvangt u een ticket met gegevens over uw afspraak en routenummer. Heeft u meer dan één afspraak, dan staat dit op uw ticket. Met het routenummer komt u bij de juiste afdeling en meldt u zich met uw ticket aan bij het aanmeldpunt.

Heeft u hulp nodig, vraag gerust onze vrijwilligers. Zij helpen u graag.

Hoe werkt het?

Opname en ontslag

U wordt opgenomen in het Saxenburgh Medisch Centrum. Onze zorgverleners doen er alles aan om u de beste zorg te bieden en uw verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Ter voorbereiding van uw opname, informeren wij u met onderstaande folder over de gang van zaken rondom uw verblijf. Daarnaast zetten we een aantal praktische zaken voor u op een rij.

Lees hier de folder

Dienstverlening

Rolstoelen

Bij de ingang staan rolstoelen voor mensen die moeilijk ter been zijn. Met een één euro muntstuk kunt u de rolstoel van het slot halen. Na inlevering van uw rolstoel krijgt u die terug.

Restaurant

Bezoekers en patiënten zijn van harte welkom in het Atrium van het Saxenburgh Medisch Centrum. Hier kunt u dagelijks terecht voor verschillende warme en koude producten. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00.

Het Atrium in Saxenburgh Medisch Centrum

Winkeltje

In het restaurant is een klein winkeltje aanwezig met onder andere kaarten en cadeautjes.

WiFi

In het ziekenhuis kunnen patiënten en bezoekers gratis gebruik maken van draadloos internet (WiFi). De verpleegkundige weet de code om gebruik te kunnen maken van het internet.

Logeermogelijkheden

Wilt u graag dicht bij uw naaste blijven? Dan kunnen wij een stretcher in het dagverblijf tegenover, of op de kamer dicht bij uw naaste plaatsen.

Komt u van ver om een patiënt in het ziekenhuis te bezoeken of bij te staan, misschien vindt u het prettig om elders in de buurt te kunnen overnachten. Onze receptie heeft een lijst met overnachtingsmogelijkheden in de gemeente Hardenberg. U kunt vervolgens zelf uw overnachting regelen. In verband met de bereikbaarheid kunt u uw mobiele nummer doorgeven aan de verpleegafdeling waar uw naaste ligt.

Lees meer: Praktische informatie