Naar hoofdinhoud

Verwijzers

Inloggen Zorgverlenersportaal

Het Zorgverlenersportaal biedt huisartsen de mogelijkheid om 'realtime' inzage te krijgen in het dossier van de (eigen) patiënt. De patiënt moet daar vooraf toestemming voor geven.

Inloggen
Inloggen kan als u zich al heeft aangemeld voor toegang en een mail heeft ontvangen met de inlogprocedure. Bekijk de handleiding voor instructies voor het inloggen.

Aanmelden
Aanmelden voor het Zorgverlenersportaal kan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Zie ook de voorwaarden toegang Zorgverlenersportaal voor aanvullende informatie. Het is handig om onderstaande gegevens bij de hand te hebben:

  • AGB-nummer
  • UZI-nummer
  • Praktijkgegevens zoals adres, postcode

Nieuws

Deze pagina is bedoeld voor verwijzers naar Saxenburgh. U vindt hier specifieke informatie over de zorg van ons ziekenhuis, nieuws en informatie over projecten zoals het Zorgverlenersportaal. Mist u informatie of heeft u tips voor ons? Geef het ons door via verwijzers@sxb.nl

Maandelijkse nieuwsbrief | Compagnon
Maandelijks versturen we vanuit Saxenburgh een speciale nieuwsbrief voor huisartsen en medisch specialisten. Wilt u meer weten hierover en/of deze ook ontvangen? Mail ons dan via compagnon@sxb.nl.

Actueel nieuws voor verwijzers

Formulier overlijden

Patiëntgebonden communicatie (zoals bijvoorbeeld overlijdensmelding) vindt plaats via een beveiligde omgeving. Hierover krijgt u als verwijzer/huisarts bericht. U kunt inloggen via het onderstaande formulier.

Formulier verwijzers (inlog nodig)

Wachttijden

Wijziging doorgeven

Veelgestelde vragen

Kan de huisarts ook naar de medisch psycholoog verwijzen?

Nee. Alleen de medische specialist van het ziekenhuis kan verwijzen.

Wat doet een internist?

Een internist is een medisch specialist op het gebied van de inwendige organen. De meeste internisten hebben ook nog een specifiek aandachtsgebied. Dit kan bijv. zijn hematologie, oncologie, nefrologie of endocrinologie.