Werken en leren

Saxenburgh is onderverdeeld in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, revalidatiezorg en thuiszorg. Ziekenhuiszorg omvat het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg, het dagziekenhuis in Coevorden en poliklinieken in Ommen, Westerhaar en Slagharen. Tot de ouderenzorg behoren diverse zorgcentra in de gebieden Hardenberg, Coevorden en Ommen. Met onze revalidatiezorg richten we ons op het voorkomen, terugbrengen en genezen van (te verwachten) gevolgen voor mensen met blijvend lichamelijk letsel of een functionele beperking.

Wat wij echt belangrijk vinden is van waarde zijn. Voor elkaar en voor iedereen die een beroep op ons doet. Op meerdere locaties bieden wij verschillende soorten zorg en activiteiten gericht op de behoefte van de mensen die het nodig hebben. Bij ons is iedereen welkom en brengen wij zorg dichterbij. Door zinvol werk te hebben waarin we onszelf blijven ontwikkelen houden we de uitdaging in alles wat wij doen. Wij denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. We vertrouwen op elkaar en werken samen aan de toekomst. We leren van en met elkaar.

Je voelt je gezien, gehoord en gekend.

Samen werken door samen doen

Het plezier dat we onderling hebben dragen we over op onze patiënten en bewoners en iedereen die een beroep op ons doet. Een goed leven is wat wij hen toewensen. Met respect voor iedereen en het vermogen te denken en handelen vanuit het gezichtspunt van een ander, creëren we een comfortabele, warme en liefdevolle plek om te wonen, te zorgen en te werken.