Naar hoofdinhoud

Saxenburgh bouwt

Welkom bij Saxenburgh bouwt

Samen bouwen wij aan een gezonde en vitale regio door comfortabele huisvesting te bieden voor patiënten en bewoners en een prettige werkplek voor onze medewerkers. Dat doen we met de bouw van de nieuwe woonzorglocatie Clara Feyoena Heem in Hardenberg en deden we eerder al met het regionale gezondheidscentrum De Veltstroom in Coevorden en het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg. Op deze pagina vindt u informatie over lopende en nieuwe projecten.

Onze bouwpartners

Bouwen aan een gezonde en vitale regio doen we samen met onze partners.

Gemeente Hardenberg
De gemeente Hardenberg is onze partner voor het project op het huidige terrein van Clara Feyoena Heem.

Team4 Architecten
TEAM 4 is ooit ontstaan vanuit 4 architectenbureaus die zijn gaan samenwerken om het UMCG in Groningen te bouwen. Het team bestaat inmiddels uit 25 mensen die zich bezig houden met ruimte voor wonen, werken, leven, spelen, zorgen of recreëren. Team4 heeft ruime ervaring in het bouwen van zorgcentra.

ABN AMRO
ABN AMRO is onze huisbankier en financiert een groot deel van de bouwkosten voor de ontwikkeling van onze bouwprojecten.

Goossen Te Pas
Aannemer Goossen Te Pas is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in oost en midden Nederland. Zij ontwikkelen en realiseren uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken, zorg, winkelen en recreëren.

W-installateur Engberink
Engberink Technische Installaties is hét bedrijf voor alle werktuigkundige installaties en werkt met een team van hoog opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in technisch complexe installaties. Engberink is een groot familiebedrijf en is werkzaam in de utiliteitsbouw, alsmede in de industriële sector en de (exclusieve) particuliere woningbouw.

E-installateur Brusche
Brusche is actief in het elektrotechnisch landschap van Oost-Nederland. Al meer dan 60 jaar staan ze aan de basis van complete en complexe elektrotechnische installaties in vele gebouwen, industriële plants en andere projecten in diverse marktsegmenten.

Kapee Bouwmanagement
Kapee Bouwmanagement B.V. staat naast de opdrachtgever en zorgt ervoor dat de opdrachtgever geen zorgen heeft over het bouwproces tijdens de voorbereiding, uitvoering en tijdens de nazorg.

Scharphof projectmanagement en advies
Scharphof Projectmanagement & Advies is een onafhankelijk projectmanagement- en adviesbureau voor multidisciplinaire bouwprojecten voor bedrijven, overheid, onderwijs en zorg. Zij verzorgen de complete directievoering vanaf de initiatieffase tot en met de nazorgfase.

Contact

Saxenburgh bouwt


Heeft u vragen over één van onze bouwprojecten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0523 - 276000.

Adressen zorglocaties
Lees meer: Projecten