Werken bij Saxenburgh Groep

Bij de Saxenburgh Groep staat de mens in zijn of haar omgeving centraal. Daarbij ligt het accent op gezondheid, wonen, welzijn en het verlenen van de best mogelijke medische zorg. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt de Saxenburgh Groep deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt.

De Saxenburgh Groep biedt zorg en diensten aan die zijn afgestemd op de behoeften van de bewoners van het verzorgingsgebied. Circa 2.000 personeelsleden en 1.000 vrijwilligers zetten zich elke dag in voor kwalitatief hoogwaardige zorg, afgestemd op de behoeften van de patiënt/cliënt.

Wilt u meer weten over werken bij de Saxenburgh Groep? U kunt onze vacatures bekijken op de website van Zorgselect. Bekijk hier onze vacatures op Zorgselect

Indien er voor u geen interessante of passende vacatures beschikbaar zijn, maar bent u wel geïnteresseerd in toekomstige vacatures, dan kunt u zich ook aanmelden voor de vacatureservice van ZorgSelect.

Wil je meer weten over de mogelijkheid om je stage in te vullen of de combinatie van leren en werken, ga dan naar Opleiding en Ontwikkeling.

Integer, betrouwbaar en zorgvuldig handelen van iedereen die een directe of indirecte bijdrage levert aan onze zorgverlening vinden wij belangrijk. Wij vereisen in dit kader van alle nieuwe medewerkers, maar ook van stagiairs en vrijwilligers, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het werken in de zorg. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.