Werken bij Saxenburgh

Een goed leven, dat is wat we allemaal graag willen. Een leven waarin we van betekenis kunnen zijn, waarin we plezier hebben en ons goed voelen. Waarin we veerkracht ervaren om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Een leven waarin we omzien naar elkaar.

Saxenburgh biedt zorg en diensten aan die zijn afgestemd op de behoeften van de bewoners van het verzorgingsgebied. Circa 2.000 personeelsleden en 1.000 vrijwilligers zetten zich elke dag in voor kwalitatief hoogwaardige zorg, afgestemd op de behoeften van de patiënt/cliënt.

Wil je meer weten over werken bij Saxenburgh? Onze vacatures zijn te bekijken op de website van Zorgselect. Bekijk hier onze vacatures op Zorgselect                           

Als er voor jou nu geen interessante of passende vacatures beschikbaar zijn, maar je bent wel geïnteresseerd in toekomstige vacatures, dan kun je je ook aanmelden voor de vacatureservice van ZorgSelect.

Wil je meer weten over de mogelijkheid om je stage in te vullen of over de combinatie van leren en werken, ga dan naar Opleiding en Ontwikkeling.

Integer, betrouwbaar en zorgvuldig handelen van iedereen die een directe of indirecte bijdrage levert aan onze zorgverlening vinden wij belangrijk. Wij vereisen in dit kader van alle nieuwe medewerkers, maar ook van stagiairs en vrijwilligers, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het werken in de zorg. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.