Oostloorn

Oostloorn ligt op een rustige plaats nabij alle voorzieningen in het centrum van Hardenberg, daarnaast heeft Oostloorn een mooie grote tuin waarin gewandeld en of getuinierd kan worden.

Bekijk de video van Oostloorn >

Oostloorn biedt zorg aan ouderen die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg in eigen of in een beschutte woonomgeving. De diensten worden geleverd op basis van uw vraag, eigen mogelijkheden en de mogelijkheden van de Saxenburgh Groep. Grenzend aan Oostloorn zit de Jonkerlaan. Oostloorn biedt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg. Oostloorn is onderverdeeld in de volgende afdelingen, de Coxlaan, de Sterappellaan en de Bellefleurlaan. Afdeling de Sterappellaan en Bellefleurlaan binnen Zorgcentrum Oostloorn hebben beiden 1 echtparenkamer, afdeling de Coxlaan heeft 2 echtparenkamers en op elke afdeling zijn huiskamers waar u als cliënt uw maaltijden kunt nuttigen. Met uitzondering van de psychogeriatrische afdeling wordt er op afdeling de Bellefleur samen met de cliënten gekookt. Er worden binnen Oostloorn activiteiten aangeboden. Oostloorn beschikt over een logeerkamer voor 2 personen waar familie tegen vergoeding gebruik van kan maken.

De Coxlaan
Op de 2e etage bevindt zich de Coxlaan, deze afdeling biedt plaats aan 29 cliënten.

De Sterappel
Op de 1e Etage bevindt zich de Sterappel. Deze etage biedt plaats aan 28 cliënten.

De Bellefleur
Op de begane grond bevindt zich de Bellefleur. Hier wonen 26 cliënten verdeeld over 2 afdelingen waaronder 14 pg verpleeghuiscliënten, 5 somatische verpleeghuiscliënten en 7 verzorgingshuiscliënten. Op de afdelingen staat belevingsgerichte zorg, de beleving van de cliënt centraal, het doel is om te streven naar het optimaliseren naar een gevoel van gekendheid, geborgenheid en veiligheid.

Bekijk de visie op Ouderenzorg; Locatietypering Oostloorn 2016 hier.

Zorgaanbod

Ziektebeelden