Naar hoofdinhoud

Clara Feyoena Heem

Welkom bij Clara Feyoena Heem

Woonzorgcentrum Clara Feyoena Heem is gelegen in de groene wijk Heemse in Hardenberg. Wij zijn er voor bewoners die intensieve zorg nodig hebben. Dit zijn mensen met bijvoorbeeld dementie of ernstige lichamelijke problemen. Ook hebben we plek voor mensen die tijdelijke zorg nodig zijn. Dit kan gericht zijn op revalidatie of crisissituaties. Wij bieden de zorg die past bij de specifieke situatie van onze bewoners.

De zorg die we bieden

Bij Clara Feyoena Heem wonen mensen die verschillende vormen van zorg nodig zijn. Er wonen mensen met psychogeriatrische-, gerontopsychiatrische problemen en ook mensen met een chronische lichamelijke aandoening.

Er is speciale begeleiding mogelijk, zoals fysiotherapie, ergotherapie of logopedie. Daarnaast bieden wij tijdelijke zorg, voor mensen die revalideren en in crisissituaties. Wanneer u na een operatie even moet aansterken, kunt u bij Clara Feyoena Heem ook goed terecht.

Foto impressie

Het Plaza

Het Plaza

Een centrale plek voor een kopje koffie en ontmoeting

Huiskamer

Huiskamer

Iedere huiskamer heeft een eigen keuken

Huiskamer

Huiskamer

Eettafel in één van de huiskamers

Huiskamer

Huiskamer

Eetgedeelte

Huisdieren

Huisdieren

Er wonen twee katten in ons woonzorgcentrum

Gang

Gang

Ruimte tussen twee woongedeeltes

Appartement

Appartement

In beeld

Gebouw

Gebouw

Clara Feyoena Heem bestaat uit twee woongebouwen

Buitenkant

Buitenkant

Woongebouw 73A

Buitenkant

Buitenkant

Woongebouw 73B

Activiteiten voor bewoners

In en rond Clara Feyoena Heem is van alles te doen. Er zijn verschillende activiteiten en uitstapjes die worden georganiseerd.

We gaan er regelmatig op uit. Naar het bos, een boottochtje op de Vecht of een bezoek aan een tuincentrum. Ook zijn er wekelijks activiteiten, zoals:

  • Spelletjesmiddagen
  • Bakactiviteiten
  • Bloemschikken

Diensten

We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te ondersteunen in uw dagelijkse leven. Daarom bieden we niet alleen passende zorg, maar ook verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken.

Cliëntenraad

We vinden het bij Saxenburgh belangrijk dat cliënten meedenken en meebeslissen over ons beleid. Daarom heeft elke locatie een eigen cliëntenraad. De cliëntenraad Clara Feyoena Heem vertegenwoordigt de cliënten van deze locatie. De raad controleert het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daarbij staat de kwaliteit van de leefomstandigheden voorop. Iedere lokale cliëntenraad is ook vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Saxenburgh.

U kunt als cliënt, familielid, zaakwaarnemer of contactpersoon zelf lid worden van de cliëntenraad. Wilt u deelnemen? Neem contact op met de cliëntenraad, of vraag één van onze collega's naar meer informatie.

Lees hier meer over de cliëntenraad

Zorgcontact

Voor al uw vragen over de zorg op deze locatie. Neem contact op met Zorgcontact.

Wonen met zorg
Lees meer: Praktische informatie

Links

Externe links